welkom voor een vleugje solange

SolAnge

Ik pas niet in één vakje. Daarom staat er op mijn businesskaartje ‘optimaliseert & vernieuwt inspireert & motiveert’ in plaats van een functietitel. 

Dat klopt voor mij veel meer dan mezelf in een paar functietitelhokjes proberen te proppen, zoals 'business consultant' of 'projectmanager'.  

 

​Als multipotentialist kan ik meerdere domeinen aan die ruimer zijn dan de klassieke jobomschrijving. Mijn talenten zijn even uiteenlopend als mijn interesses. Dankzij mijn (zelf)studie van uiteenlopende vakgebieden kijk ik vanuit verschillende en nieuwe invalshoeken naar iets en overzie ik de impact op meerdere vlakken.

Ik werk graag aan projecten waarbij ik een duurzame meerwaarde kan creëren. Projecten met een duidelijke missie.


Hoe zou het voor jou zijn als alles vlot zou verlopen? Als je aan het eind van de dag tijd en energie zou overhebben om dingen te doen die je écht voldoening geven? 

 

Mag ik mijn “vooruit met de geit” talent in zetten om jouw organisatie te stroomlijnen?

Gewapend met veel enthousiasme, heldere communicatie, een duidelijke planning en een nauwkeurige organisatie help ik verbeteren en vernieuwen en voorzie ik jou van de nodige inspiratie en motivatie tot het gewenste resultaat behaald is.

Ik garandeer dat jouw doel steeds voor ogen gehouden wordt door alle betrokkenen en dat we samen tot de meest optimale oplossing komen. Dit bevordert niet alleen een goede werksfeer, maar geeft ook meer ruimte en vrijheid om de kernactiviteiten van jouw organisatie weer alle aandacht te geven.
Kortom, er komt ruimte en potentieel vrij wat leidt tot meer balans, rust en vrijheid.


Mijn denkwijze en aanpak kunnen onconventioneel zijn en ik blijf altijd mijn authentieke zelf, inclusief een grote dosis spontaniteit en humor.

Ik ben bovendien erg verslaafd aan de geur van het bos, dansen, persoonlijke ontwikkeling en het verder exploreren van het onbekende.


Wil je me graag beter leren kennen? Lees mijn blog als je het graag wat luchtiger houdt of bekijk mijn LinkedInprofiel voor de meer formele introductie.  

Of stuur me geheel vrijblijvend een bericht!